Новини

Българско кино : Голата истина за група Жигули

промяна в програмата

04 авг

Уважаеми клиенти,

На 03.08.2021 в 19:29 ч. получихме следното съобщение от организатора на Българско кино : Голата истина за група Жигули, ФЕСТ АПОЛОНИЯ ЕАД:

„Поради независещи от нас причини филмът Голата истина за група Жигули няма да бъде показан.

Същата вечер можете да гледате 18% сиво на режисьора Виктор Чучков с участието на Руши Видинлиев,

Доля Гавански, Самуел Финци и други. Закупените билети важат без заверка.

Билети могат да бъдат върнати на мястото, от което са закупени в срок до 20 август.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 20.08.2021