Новини

Четиримата пианисти / The Four Pianists

се отлага

25 авг

Уважаеми клиенти,

На 25.08.2021 в 15:19 ч. получихме следното съобщение от организатора на Четиримата пианисти / The Four Pianists, Бългериан Лайв Мюзик ЕООД:


“Заради лошото време днес се налага да отложим концерта на Четиримата пианисти

Концертът ще се състои на 6 септември, от 20:00 часа!

Всички закупени билети ще важат, без да е нужно да се презаверяват.

Всеки, за когото новата дата не е удобна, ще може да върне билета си от мястото на закупуване.“Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.