Новини

ДЪРЖАВЕН КРЕМЪЛСКИ БАЛЕТ - Корсар

промяна на спектакъл

12 авг

Уважаеми клиенти,

На 12.08.2021 в 12:53 ч. получихме следното съобщение от организатора на ДЪРЖАВЕН КРЕМЪЛСКИ БАЛЕТ - Корсар, Жокер Медиа ООД:

"Жокер медиа" информира почитателите на балетната класика, че балетът "Корсар", предвиден за 9 септември няма да се състои. Вместо него ще бъде показан за втори път "Лебедово езеро".

Закупени билети за "Корсар" могат да бъдат върнати в мястото на закупуване в срок до 17 септември 2021 г. или да важат без презаверка за същата дата за "Лебедово езеро".

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 17.09.2021