Новини

ФЕСТИВАЛЪТ НА РИФКИН - Филм - 26.08.2021

отмяна

27 авг

Уважаеми клиенти,

На 26.08.2021 в 19:21 ч. получихме следното съобщение от организатора на ФЕСТИВАЛЪТ НА РИФКИН - Филм, ЮПИ БГ ЕООД:

„Здравейте приятели, поради технически причини днешната прожекция на филма "Фестивалът на Рифкин" няма да бъде излъчена. Паричната сума за билета може да ви бъде възстановена на мястото на закупуването му или билетът да бъде заменен за друг филм от настоящите прожекции на Парк-театър "Борисова градина".

Извиняваме се за причиненото неудобство!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.