Новини

OPERA OPEN 2021: КОМПАНИЯ / COMPANY

отмяна

26 авг

Уважаеми клиенти,

На 26.08.2021 в 15:24 ч. получихме следното съобщение от организатора на OPERA OPEN 2021: КОМПАНИЯ / COMPANY, Държавна опера - Пловдив:

„Уважаеми зрители, спектакълът "КОМПАНИЯ" на 29 август на Античния театър се отменя по здравословни причини. Закупените билети могат да бъдат върнати на касата, от която са закупени, в срок до 04.09.2021 включително. За онлайн билетите се прилагат условията на eventim.bg.

Всички закупени билети могат да бъдат презаверени на касата на Опера Пловдив и на каса OPERA OPEN на Главната улица в Пловдив за останалите събития от OPERA OPEN 2021:

30.08 - "Гласът на Камен" на Античен театър

10.09 - "Кармина Бурана" на Бунарджика

Опера Пловдив и НТ "Иван Вазов" поднасят своето извинение!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 04.09.2021