Новини

СТАРО ИМАНЕ - АНСАМБЪЛ ПИРИН – София и Добрич

отмяна

24 авг

Уважаеми клиенти,

На 24.08.2021 в 13:34 ч. получихме следното съобщение от организатора на СТАРО ИМАНЕ - АНСАМБЪЛ ПИРИН – София и Добрич, Старата България ЕООД:

„Уважаеми партньори и ценители на фолклорното сценично изкуство,

Концертите на ансамбъл Пирин,Старо имане в зала 1 на НДК на 3 октомври и Добрич на 28 септември се отменят поради непредвидимите епидемиологични ограничения, които се отразяват негативно на цялостната организация и рекламната кампания !

Закупените билети могат да бъдат върнати от местата и начина им на закупуване, след предоставяне на билетните бланки ведно с касовия бон!

Благодарим за разбирането!

От организаторите, С уважение към всички!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.