Новини

БАЛКАНДЖИ, Mesechinka - Арена София

Change date

07 сеп

Уважаеми клиенти,

На 05.09.2021 в 19:28 ч. получихме следното съобщение от организатора на БАЛКАНДЖИ, Mesechinka, Би Джи Ти Ес Си ЕООД:

„Концертите на BALKANDJI / БАЛКАНДЖИ и Meszecsinka, които трябваше да се състоят на 16 септември се местят.

Концертът на Балканджи предстои да бъде обявен с нова дата, а този на Месечинка ще се състои на 16.09.2021 година в "Mixtape 5". ! Закупените билети за общия концерт няма да важат за концерта на 16.09.2021!

Промените се налагат поради усложнената епидемична обстановка в страната и последната Заповед на министъра на здровеопазването N:РД-01-748 от 2 септември за въвеждане на нови противоепидемични мерки.

Закупените вече билети за общия концерт на Балканджи и Месечинка ще важат само за новата дата на Балканджи, без да е необходимо да бъдат презаверени.

Желаещите да върнат билетите си ще могат да го направят от сутринта на

10 септември до 9 ноември 2021 година.

Молим да ни извините за причинените неудобства!

Бъдете здрави!

Екипът на BGTSC“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 09.11.2021