Новини

Бай рок се мести в Театро на 29.10

30 сеп

Уважаеми клиенти,На 30.09.2021 в 12:02 ч. получихме следното съобщение от организатора на Бай рок - 30.09, Фери Арт ЕООД:


“Тази вечер спектакъла “Бай рок” в парк Военна академия няма да се състои поради несигурно и хладно време, местим датата за 29.10 на сцената на Театро на ул. Върбица 12, може да гледате със същите билети.

Ще ви бъдат запазени хубави места в залата на Театро. Извиняваме се за причиненото неудобство.

Ако датата 29.10 не е удобна за вас, може да си върнете билетите до 07.10 .2021.”


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 07.10.2021 г.