Новини

ГЕОРГИ ХРИСТОВ - НДК

нова дата

21 сеп

Уважаеми клиенти,

На 21.09.2021 в 19:46 ч. получихме следното съобщение от организатора на ГЕОРГИ ХРИСТОВ - НДК, ГЕОРГИ ХРИСТОВ ПРОДЪКШЪН БГ ЕООД:

 

„ГЕОРГИ ХРИСТОВ

С НОВА ДАТА НА КОНЦЕРТА СИ У НАС

10 Ноември 2022 година

Георги Христов, на когото се наложи заради световната здравословна криза да отложи изявата на 4 Ноември 2021, ще зарадва феновете си на 10 Ноември 2022г. в зала 1 на НДК.

Закупените билети от феновете за отложения концерт на 4 Ноември 2021г. в зала 1 на НДК, ще важат за новата дата – 10 Ноември 2022 г., без да е необходимо да бъдат презаверени.

Продажбата на билети за новата дата догодина стартира от днес, 22.09.2021г., в мрежата на Eventim (www.eventim.bg). Ценовите категории не се променят.

Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи.

На 10 Ноември 2022г. почитателите на харизматичния изпълнител ще имат шанса да споделят с него една специална вечер с най-известните му хитове. Началото на концерта в зала 1 на НДК е 20.00 часа!“


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 23.10.2021