Новини

Концерт на Глория - Пловдив

нова дата

02 сеп

Уважаеми клиенти,

На 02.09.2021 в 16:03 ч. получихме следното съобщение от организатора на Концерт на Глория и Симона Загорова/Николай Славеев и момичета от балет “Fame, Арт Мелпомена ЕООД:

„Поради, сложната ситуация и епидемична обстановка в страната с цел да избегнем разпространението на Covid-19 пренасочваме Концерта на Глория на 07.09.2021 г. от 20:30 ч. в Летен театър – Бунарджика гр. Пловдив за 07.07.2022 г. “

Закупените билети важат без презаверка за новата дата

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети - 30.09.2021