Новини

КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ - мюзикъл

нова дата

22 сеп

Уважаеми клиенти,

На 22.09.2021 в 11:59 ч. получихме следното съобщение от организатора на КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ - мюзикъл, Фери Арт ЕООД:

 

„Уважаеми зрители, днес спектакълът "Криворазбраната цивилизация " няма да се състои, поради неблагоприятните метеорологични условия, за което съжаляваме. Новата дата е на 27.09(Понеделник) от 19.00 ч. отново във лятно кино "ОРФЕЙ" със същите билети без презаверка. Тогава прогнозите са за хубаво време.

Извиняваме се за причиненото неудобство.

Благодарим Ви.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 24.09.2021