Новини

ЛИЛИ ИВАНОВА - Русе

промяна на дата

16 сеп

Уважаеми клиенти,

На 16.09.2021 в 11:28 ч. получихме следното съобщение от организатора на ЛИЛИ ИВАНОВА - Русе, ЛИ 1 ЕООД:

„Уважаеми почитатели,

На 15.09.2021 г. бяхме информирани от ръководството на зала "ОЗК АРЕНА РУСЕ", че във връзка с провеждането на изборите на 14.11. и ангажирането на "ОЗК АРЕНА РУСЕ" с работата на РИК - Русе, залата ще бъде запечатана от 13.11.2021 г.

В тази връзка ПРЕМЕСТВАМЕ концерта на Лили Иванова на 17.11.2021 г.

Всички закупени билети важат без нужда от презаверка!

Всеки желаещ може да върне своите билети в срок до 10.10.2021 г., спрямо реда на връщане на билети.

Екип Лили Иванова“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 10.10.2021