Новини

NNEKA - смяна на дата

23 сеп

Уважаеми клиенти,

На 23.09.2021 в 13:13 ч. получихме следното съобщение от организатора на NNEKA, МЮЗИК ВАЙБС 18 ООД:


"За съжаление, концертът на Nneka се отлага за лятото на другата година. Новата дата е 20 юли 2022 г. Решението е изцяло на изпълнителя и е свързано с обтегнатата и динамична ситуация около Ковид-статута на нашата държава. Концертът е договорен в съвсем други условия в нашата държава, когато България беше в безопасната зона, и изпълнителката се притеснява от логистични проблеми, които могат да възникат при пристигането и след това заминаването й до и от България. Очакваме, че - подобно на тазгодишното и миналогодишното лято - няма да има никакъв проблем концертът да се осъществи другия юли - конкретно на 20 юли 2022 г., и то при доста по-либерални условия. Извиняваме се за неудобството! 

 

Всеки желаещ да върне своя билет може да го направи на info@eventim.bg чрез мейл, в отговор на който ще бъде обяснена процедурата. Въпреки това ви молим и препоръчваме да запазите вашите билети! Интересът към гостуването на Nneka е голям и при нормални условия билетите щяха да свършат напълно. Така че вашите билети са ценни и за другата година. През 2022 г. Nneka ще представи и нов албум, като на практика София ще бъде част от световното турне.

 

Благодарим ви за цялостната подкрепа и доверие! Горещи благодарности за всички, които си купиха билети предварително. Това е първият ни концерт, който пада тази година по тази причина. Билети за новата дата ще продължат да се продават още от днес. Броят им е силно ограничен, затова има смисъл."


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети - 31.12.2021г.