Новини

ОБИЧАИТЕ НА БЪЛГАРИЯ - СПЕКТАКЪЛ НА НФА БЪЛГАРЕ

Нова дата

29 сеп

Уважаеми клиенти,

На 28.09.2021 в 18:01 ч. получихме следното съобщение от организатора на ОБИЧАИТЕ НА БЪЛГАРИЯ - СПЕКТАКЪЛ НА НФА БЪЛГАРЕ, ФЕСТ ПРОДАКШЪН ЕООД:

„Уважаеми столичани и гости на София!

Национален фолклорен ансамбъл "БЪЛГАРЕ" поднася своите извинения на верните си почитатели във връзка с официалната премиера на новия спектакъл "ОБИЧАИТЕ НА БЪЛГАРИЯ". Поради заболяване на Христо Ив. Димитров, който е с водеща роля в тази продукция, се налага промяна на предварително обявената дата 30 септември 2021 г.

Мащабния проект ще бъде представен на 28 октомври, четвъртък, от 20 часа в Зала 1 на НДК.

Закупените за първоначално обявената дата 30 септември важат без презаверка. Желаещите да върнат билетите си могат да го направят до 10 октомври т.г.

Представлението ще се състои при спазване на всички изисквани противоепидемични мерки и 30% заетост на залата. Ползването на маски е задължително!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 10.10.2021