Новини

ОПЕРАЦИЯТА в Парк Военна академия

нова дата и място

21 сеп

Уважаеми клиенти,

На 21.09.2021 в 11:07 ч. получихме следното съобщение от организатора на ОПЕРАЦИЯТА, Фери Арт ЕООД:

„Уважаеми зрители, извиняваме се за причиненото неудобство, но поради променливата синоптична прогноза и захлаждане на времето тези дни, се налага да сменим датата на спектакъла "Операцията" от тази вечер 21.09 във парка на Военна Академия на 21.10 на сцената на "Театро" на ул. Върбица 12. Закупилите билети могат да гледат постановката без презаверка на билетите, като ще им осигурим хубави места в салона спрямо ценовия диапазон. Тези от вас, които не могат да посетят постановката на тази дата, могат да си вземат парите обратно и да си върнат билетите в рамките на идната седмица, но не по-късно от 28.09 като се свържат с касата от която са закупили билетите.“


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 28.09.2021