Новини

Петък 13 - Сливен

отмяна

22 сеп

Уважаеми клиенти,

На 22.09.2021 в 11:59 ч. получихме следното съобщение от организатора на Петък 13, Фери Арт ЕООД:

 

“Уважаеми зрители, днес спектакъла "Петък 13" няма да се състои, поради неблагоприятните метеорологични условия, за което съжаляваме. Предлагаме ви вариант да гледате на 26.09(Неделя) от 19.30 ч. комедийния концерт-спектакъл "Бай рок" с Филип Аврамов и група "Джиндифил" със същите билети без презаверка. Тогава прогнозите са за хубаво време, а това ще е последният спектакъл за летния сезон на открито в гр. Сливен. Очакваме Ви. 

Тези от Вас, които не могат или не желаят да гледат "Бай рок" могат да се свържат с нас за да ви върнем парите обратно.”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.