Новини

ПУСТОНО ЛУДО - Деси Добрева

Нова дата

07 сеп

Уважаеми клиенти,

На 06.09.2021 в 13:56 ч. получихме следното съобщение от организатора на ПУСТОНО ЛУДО - Деси Добрева, ТОП АРТИСТ АРТ ЕООД:

„КОНЦЕРТЪТ НА ДЕСИ ДОБРЕВА „ПУСТОНО ЛУДО“ СЕ ОТЛАГА ЗА 2 ЮНИ 2022г.

Концертът на Деси Добрева, който беше планиран за 11.09.2021 в Арена София ще се състои на 2 юни 2022 г. Мястото на спектакълът остава същото -лятна сцена „Арена София“ в Борисовата градина. Промяната се налага поради усложнената епидемиологична обстановка и последната Заповед на министъра на здравеопазването.

Закупените вече билети за концерта на 11.09.21 г.ще важат за новата дата 2 юни 2022 г. без да е необходима да бъдат презаверявани. Почитателите на Деси Добрева, които не могат да посетят новата дата и желаят да върнат билетите си, могат да направят това в едномесечен срок.

Билетите за новата дата ще се продават от 18.09.2021г.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 07.10.2021