Новини

СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ И ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ - Благоевград

отмяна

14 сеп

Уважаеми клиенти,

На 14.09.2021 в 14:03 ч. получихме следното съобщение от организатора на СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ И ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ - Благоевград, МЮЗИК ВАЙБС 18 ООД:

„За съжаление, за втори пореден път концертът няма как да бъде проведен. Поради динамичната и неясна противоепидемична обстановка и постоянно променящите се условия за провеждане на концертни събития, се налага да отменим конкретното събитие. Сумите за вече закупените билети ще бъдат върнати, като за целта молим притежателите им да пишат на info@eventim.bg. Очакваме следващото лято да можем да бъдем отново заедно, като допълнително ще съобщим евентуалните дата и локация.

Съжаляваме за причиненото неудобство.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.