Новини

Държавен куклен театър Пловдив

cancelled events

21 окт

Уважаеми клиенти,

На 20.10.2021 в 14:08 ч. получихме следното съобщение от Държавен куклен театър Пловдив:

"Съжаляваме да ви информираме, че представленията, обявени до 24-ти октомври (вкл.) в Държавен куклен театър – Пловдив – „Дама Пика” на 21.10, „Принцесата и свинарят” на 23.10 и "Дракончето с теменужените очи" на 24.10, НЯМА ДА СЕ СЪСТОЯТ.

Въпреки създадената вътрешна организация в театъра и желанието на екипа ни, преустановяваме представянето на спектакли до получаване на инструкции за прилагане на нововъведените епидемиологични мерки със заповед № РД-01-856/ 19.10.2021 на Министерство на здравеопазването.

Закупените билети могат да бъдат вурнати на мястото, от което са закупени до края на месец октомври.

Молим да ни извините за причиненото неудобство!

Следете сайта и фейсбук страницата на театъра за промени в програмата и актуална информация!"

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 30 октомври 2021 г.