Новини

FLESHGOD APOCALYPSE, EX DEO

Нова дата

13 окт

Уважаеми клиенти,

На 13.10.2021 в 09:33 ч. получихме следното съобщение от организатора на FLESHGOD APOCALYPSE, EX DEO, Би Джи Ти Ес Си ЕООД:


“КОНЦЕРТЪТ НА FLESHGOD APOCALYPSE И EX DEO ЩЕ СЕ МЕСТИ, НО ЩЕ СЕ СЪСТОИ!


BGTSC съобщава: Поради неясната ситуация с разпространението на COVID-19 и постоянно лошата епидемиологична ситуация, концертът на FLESHGOD APOCALYPSE, EX DEO, Irony Of Faith и Chaoseum се отлага за 2022 година!


Всички закупени до момента билети ще важат без презаверка!


Новата дата в София е 21 октомври 2022 година, отново клуб Mixtape 5 от 19:00 часа!


Билети се продават онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“58 в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.


В момента билетите са на цени от 35 лева. В случай на налични места, в деня на шоуто пропуските ще се продават по-скъпо с няколко лева.


Както знаете, парите за билетите на събития организирани от BGTSC стоят при билеторазпространителите и не се третират като печалба или използват за оборотни средства! За това ако новата дата не Ви е удобна, от 15 октомври 2021 до края на тази година започва да тече следната процедура за връщане на билети:


Сумите за билетите, закупени от партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.


!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:


- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg


- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


Краен срок за връщане на билети: 30 декември 2021 година


Предстои обявяването на допълнителна информация!


Бъдете здрави!


FLESHGOD APOCALYPSE - Популярна песен: https://www.youtube.com/watch?v=xjKyzwqIT7s


EX DEO - Популярна песен:

https://www.youtube.com/watch?v=l38JxFUCh0I”