Новини

Grafa & Live Band смяна на дата и място

06 окт

Уважаеми клиенти,

На 06.10.2021 в 15:25 ч. получихме следното съобщение от организатора на Grafa & Live Band, МОНТЕ МЮЗИК ООД:

 


"Поради очаквани силни ветрове и рязко влошаващи се атмосферни условия, концертът на Графа в "Кино Кабана" на 7 октомври се мести в клуб "Терминал 1" на 5 ноември, с начало 21 часа. Всички билети важат без презаверка. Ако нямате възможност да присъствате в клуб "Терминал 1", може да върнете билетите си на мястото, от което са закупени, не по-късно от 20 октомври."Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


Краен срок за връщане на билети: 20 октомври 2021 г.