Новини

ХИЛДА КАЗАСЯН - Да послушаме кино - Хасково

Отмяна

20 окт

Уважаеми клиенти,

На 20.10.2021 в 11:27 ч. получихме следното съобщение от организатора на ХИЛДА КАЗАСЯН - Да послушаме кино, Плевенска филхармония:

„Уважаема публика,

Kонцертът на Хилда Казасян с Плевенска филхармония, обявен да се проведе в НЧ "Заря - 1858", гр. Хасково на 21 октомври 2021 г., се отменя поради епидемичната обстановка в страната и въвеждането на новите ограничителни мерки.

Всички билети могат да бъдат върнати по реда на тяхното закупуване.

Благодарим от сърце на публиката в гр. Хасково за желанието да съпреживее "Да послушаме кино" за втори път през настоящата година. Очаквайте информация за следващите събития и дати. Дотогава бъдете здрави и пазете себе си и Вашите близки. 

Плевенска филхармония“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.