Новини

Иван Динев-Устата представя : Звездите отзад - stand-up comedy show

Нова дата

11 окт

Уважаеми клиенти,

На 11.10.2021 в 15:04 ч. получихме следното съобщение от организатора на Иван Динев-Устата представя : Звездите отзад - stand-up comedy show, Европа-ВН ЕООД:

 

„Звездите отзад“ с Иван Динев-Устата се мести на 30 октомври

Стендъп-комедито на Иван Динев-Устата – „Звездите отзад“, се мести от 15 на 30 октомври.

Всички закупени билети за 15 октомври ще важат без презаверка и за новата дата.

Желаещите да върнат билетите си могат да го направят на касите, от които са закупени."

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.