Новини

Камен Донев представя ЛЕКЦИЯ 3 – Русе и София

важна информация

21 окт

Уважаеми клиенти,

На 21.10.2021 в 11:11 ч. получихме следното съобщение от организатора на Камен Донев представя ЛЕКЦИЯ 3 – Русе и София, Драматичен театър Пловдив:

„Скъпи почитатели на творчеството на Камен Донев,

От 21.10.2021 г. влизат в сила нови противоепидемични мерки, с които здравните власти въвеждат задължителен ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ за посещения на събития, провеждани на закрито. Спектаклите на Камен Донев ще се проведат по обявената програма!

1 ноември – АРЕНА РУСЕ

6 и 7 ноември – Зала 1 на НДК

Съгласно новите мерки е необходимо посетителите да представят на входа някое от следните:

1. Сертификат за ваксинация;

2. Валиден документ за преболедуване на COVID-19 през последните 6 месеца;

3. Валиден документ, удостоверяващ отрицателен резултат от PCR тест (направен до 72 часа преди влизане в обекта) или от антигенен тест (до 48 часа преди влизане в обекта);

4. За лица до 18 години не се изисква ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ, като ви напомняме, че спектаклите на Камен Донев не се препоръчват на лица под 12 години.

В случай че нямате възможност да изпълните горните изисквания и желаете да върнете билети, можете да го направите в срок до 28 октомври 2021 г. на местата, от които са закупени.

Бъдете здрави!“


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 28 октомври 2021 г.