Новини

Михаела Филева - се отменя

22 окт

Уважаеми клиенти,

На 22.10.2021 в 15:55 ч. получихме следното съобщение от организатора на Концерт на Михаела Филева,МОНТЕ МЮЗИК ООД:


"Заради все по влошаващата се епидемична обстановка се налага да отложим планирания за 30 октомври концерт на Михаела Филева в Sofia Live Club. Следим ситуацията и се надяваме скоро да се подобри. Закупените билети за събитието могат да бъдат върнати на мястото, от което са закупени (www.eventim.bg), в 30 дневен срок.

Следете профилите ни в социалните мрежи, за да се информирате за предстоящите концерти на Михаела Филева."


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


Краен срок за връщане на билети: 21 ноември 2021 г.