Новини

НАШАТА ГОЛЯМА ФРЕНСКА СВАТБА/ МРЪСНОТО КОПЕЛЕ/"#"лъжи ме #обичам те

Отмяна

01 окт

Уважаеми клиенти,

На 30.09.2021 в 19:10 ч. получихме следното съобщение от организатора на НАШАТА ГОЛЯМА ФРЕНСКА СВАТБА/ МРЪСНОТО КОПЕЛЕ/"#"лъжи ме #обичам те, БОНИНИ ЕООД:

“Уважаеми зрители, поради влошаващата се метеорологична обстановка, представленията на Театър БОНИНИ през октомври, предвидени в програмата на Парк-театър "Борисова градина" се отменят. Сумите от билетите за: "НАШАТА ГОЛЯМА ФРЕНСКА СВАТБА" на 01.10.2021 г. "МРЪСНОТО КОПЕЛЕ" на 05.10.2021 г. "#"лъжи ме #обичам те" на 10.10.2021 г. могат да бъдат възстановени, според начина по който са закупени - по банков път или от мястото на продажбата им. Извиняваме се за причиненото неудобство!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.