Новини

Нощни птици представят Пеещи артисти и Соаре с Багряна

Отмяна

01 окт

Уважаеми клиенти,

На 01.10.2021 в 10:03 ч. получихме следното съобщение от организатора на Нощни птици представят Пеещи артисти и Соаре с Багряна, Страйп Медиа ЕООД:

 

„Уважаеми клиенти,

Поради независещи от нас обстоятелства, събитията “Нощни птици представят пеещи артисти” и “Соаре с Багряна” отпадат от програмата на АРТМАРАТОН СВОБОДНИТЕ ДУХОМ.

Може да посетите  “Любовта не може просто да изчезне” на Симеон Владов или друго събитие по Ваш избор от маратона със закупените билети.

Може и да върнете Вашите билети на мястото, от което сте ги закупили.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.