Новини

ОТЧАЯНИ СЪПРУЗИ – Комплекс С.И.Л.А.

New date

14 окт

Уважаеми клиенти,

На 14.10.2021 в 09:08 ч. получихме следното съобщение от организатора на ОТЧАЯНИ СЪПРУЗИ – Комплекс С.И.Л.А., База Х ЕООД:

 

„Постановката „Отчаяни съпрузи“, която трябваше да се играе на 20 октомври в Зала С.И.Л.А в Пловдив ще бъде преместена на същото място за 25 октомври.

Закупените към момента билети ще важат без допълнително презаверяване.

Всеки, който иска да върне билета си, може да го направи до 18 октомври чрез канала, през който го е закупил.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 18 октомври 2021 г.