Новини

Парк театър "Борисова градина отмяна на детски преставления

08 окт

Във връзка с влошеното време и ниски температури, Смарт Екс Сървисиз ЕООД взе решение да отмени детските театрални събития на 09 и 10 октовмри: "Котаракът в чизми", "Човекът, който хвана царя за носа", на открита сцена Парк театър "Борисова градина".

Ако билетите са закупени на касата на събитието, уведомявам ви, че касата ще работи само събота и неделя от 12:00ч. до 18:00ч., и ще може да върнете Вашите билети.

Извиняваме се за причиненото неудобство!"

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.