Новини

Ревю - Отмяна

11 окт

Уважаеми клиенти,

На 11.10.2021 в 14:12 ч. получихме следното съобщение от организатора на Ревю, МЮЗИК ВАЙБС 18 ООД:


"Поради усложняващата се противоепидемична ситуация, както и поради задържащото се вече втора седмица лошо време и очакванията за 90% валежи и същевременно температури под 10 градуса на 15 октомври, този петък, се налага да отменим концерта на Ревю в Кино Кабана. Всички, които вече са си закупили билети, могат да получат своите суми обратно, в срок до 31.12.2021, като изпратят мейл на info@eventim.bg, в отговор на който ще бъде обяснена процедурата."


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


Краен срок за възстановяване на суми: 31.12.2021г.