Новини

Секси пране

нова дата

26 окт

Уважаеми клиенти,

На 26.10.2021 в 10:14 ч. получихме следното съобщение от организатора на Секси пране, Артвент ООД:

„Постановката „Секси пране“ се мести от 04 ноември на 23 ноември. Мястото остава същото – Theatro.

Билетите за новата дата ще важат без презаверяване. Възможността за връщане на билети пък е до 09 ноември през канала, през който са закупени.

Извиняваме се за причиненото неудобство и ви очакваме на новата дата.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 9 ноември 2021 г.