Новини

STRAUSS ORCHESTRA - Щраус Оркестра

нова дата

13 окт

Уважаеми клиенти,

На 12.10.2021 в 18:52 ч. получихме следното съобщение от организатора на STRAUSS ORCHESTRA - Щраус Оркестра, ФАЙВ ПРОДАКШЪН ТИЙМ ООД:

„Здравейте,

Във връзка с наложените противоепидемични мерки у нас и по света гостуването на брилянтните музиканти за съжаление се налага да бъде изместено за следващата година. Направихме всичко необходимо по силите ни, за да сложим началото на коледното настроение и тази година, но уви.

Новата дата за Strauss Wiener Orchestra e 09.12.2022.

Билетите закупени до момента нямат нужда от презаверяване и важат за новата дата 09.12.2022.

Ще се видим следващата година в зала 1 на НДК на 09.12.2022“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 30 септември 2022 г.