Новини

Веско Ешкенази на 50 - София

Нова дата

22 окт

Уважаеми клиенти,

На 22.10.2021 в 11:36 ч. получихме следното съобщение от организатора на Веско Ешкенази на 50 - София:

“Уважаема публика,

Kонцертът на обичаният от всички Веско Ешкенази с Плевенска филхармония, обявен да се проведе в Зала 1, НДК на 29 октомври 2021 г., поради епидемичната обстановка се мести на 16 април 2022 г.

Благодарим ви за разбирането, силната подкрепа и любов към музиката. Надяваме се да бъдем заедно на новата дата и успешно да реализираме така дългоочакваният концертен празник Веско Ешкенази на 50//София, 16.04.2022

Желаещите да върнат закупените вече билети могат да го направят до 30.11.2021 г. по реда на тяхното закупуване.

За всички останали, които не се отказват от нашата среща, важат вече закупените билети без презаверяване!

Дотогава, бъдете здрави и пазете себе си и Вашите близки.

Плевенска филхармония”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 30 ноември 2021 г.