Новини

Звездите отзад - stand-up comedy show

cancelled

28 окт

Уважаеми клиенти,

На 28.10.2021 в 09:50 ч. получихме следното съобщение от организатора на Иван Динев-Устата представя : Звездите отзад - stand-up comedy show, Европа-ВН ЕООД:

“„Звездите отзад“ с Иван Динев-Устата се отменя

 

Скъпи приятели, шоуто „Звездите отзад“ на Иван Динев-Устата в Joy Station се отменя.

Последният стендъп на артиста за тази година бе насрочен за събота, 30 октомври, но животът е това, което се случва, докато си правим планове.

Понякога шоуменът трябва да слезе за малко от сцената, за да бъде човек, който присъства активно в живота на близките си в труден момент.

Благодарим за търпението и проявеното разбиране!

Сумите за билетите ви ще бъдат възстановени от местата, от които са закупени. “    

 

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.