Новини

ЧАМКОРИЯ - L'Auditori Torrent, Valencia

Отложено

16 ное

Уважаеми клиенти,

На 16.11.2021 в 13:27 ч. получихме следното съобщение от организатора на ЧАМКОРИЯ, База Х ЕООД:

“Представлението „Чамкория“ на 27 ноември във Валенсия се отлага поради независещи от организаторите причини. Съвсем скоро ще бъде обявена нова дата за постановката.

Билети могат да бъдат върнати до 10 декември включително през канала, от който са закупени.

Извиняваме се за причиненото неудобство и благодарим за търпението.”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 10 декември 2021 г.