Новини

Хайде да убием Матилда

Нова дата

09 ное

Уважаеми клиенти,

На 09.11.2021 в 13:22 ч. получихме следното съобщение от организатора на Хайде да убием Матилда, Страйп Медиа ЕООД:

„Хайде да убием Матилда" на 11 ноември в Театро, ул. Върбица 12, се отменя по независещи от организатора причини.

Всички билети важат без презаверка за новата дата – 10 декември – или могат да бъдат върнати от там, от където са закупени до 13.12.2021 включително.

Извиняваме се за причиненото неудобство и благодарим за разбирането.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 13 декември 2021 г.