Новини

ОПЕРАЦИЯТА

Нова дата

18 ное

Уважаеми клиенти,

На 18.11.2021 в 14:56 ч. получихме следното съобщение от организатора на ОПЕРАЦИЯТА, Фери Арт ЕООД:

„Поради епидемичната обстановка в страната и съответните мерки взети от министерството на здравеопазването се налага да преместим спектакъла “Операцията” от дата 19.11 за 20.12 от 19:30часа.

Извиняваме се за причиненото неудобство.

Можете да присъствате със същите билети без презаверка или да ги върнете на съответната каса до 26.11.21.

Благодарим за разбирането.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 26 ноември 2021 г.