Новини

От мрачно по-мрачно

отмяна

26 ное

Уважаеми клиенти,

На 26.11.2021 в 15:54 ч. получихме следното съобщение от организатора на От мрачно по-мрачно, Страйп Медиа ЕООД:

„Поради неочаквани технически причини се налага да отменим спектакъла „От мрачно по-мрачно”, предвиден за днес, 26 ноември, 19:30 часа.

Можете да получите сумата от вашите билети на съотвената каса до 05.12.21 г.

Съжаляваме изключително за причиненото неудобство от тези непредвидени обстоятелства за всички ни!

Благодарим Ви за разбирането и ще ви очакваме с нетърпение на следващото ни събитие!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 5 декември 2021 г.