Новини

ОТЧАЯНИ СЪПРУЗИ - Русе

нова дата

01 ное

Уважаеми клиенти,

На 01.11.2021 в 09:44 ч. получихме следното съобщение от организатора на ОТЧАЯНИ СЪПРУЗИ, База Х ЕООД:

"Отчаяни съпрузи" на 3 ноември в Русе се отлага за 3 декември по независещи от организаторите причини. Мястото остава същото – „Канев Център“.

Билетите за новата дата ще важат без презаверяване. Билети могат да бъдат върнати през канала, от който са закупени, до 7 ноември включително.

Извиняваме се за причиненото неудобство и благодарим за разбирането.“

 

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 7 ноември 2021 г.