Новини

РАЗЛОЖКИ КОРЕНИ

Нова дата

16 ное

Уважаеми клиенти,

На 16.11.2021 в 08:46 ч. получихме следното съобщение от организатора на РАЗЛОЖКИ КОРЕНИ, Старата България ЕООД:

„УВАЖАЕМИ ЗРИТЕЛИ, ПАРТНЬОРИ И ИЗПЪЛНИТЕЛИ

ПОРАДИ НЕВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ ПРОВЕЖДАТ РЕПЕТИЦИИ И ПОДГОТОВКА ЗА КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛА “РАЗЛОЖКИ КОРЕНИ”, ВЪВ ВРЪЗКА СЪС ЗАПОВЕД НА МЗ ОТ 3.11.21 И НАЛОЖЕНИТЕ ОГРАНИЧЕНИЯ И ЗАБРАНИ, ВИ ИНФОРМИРАМЕ ЧЕ:

КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛА “РАЗЛОЖКИ КОРЕНИ” ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 13 МАРТ 2022Г. ОТ 18.00 Ч.!

ВСИЧКИ ЗАКУПЕНИ ДО МОМЕНТА БИЛЕТИ ЩЕ ВАЖАТ БЕЗ НУЖДА ОТ ПРЕЗАВЕРКА ЗА НОВАТА ДАТА НА ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО!

Концертът на 13 март ще бъде проведен при спазване на всички здравни изисквания!

БЛАГОДАРИМ ЗА РАЗБИРАНЕТО !

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ ! “

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 19 декември 2021 г.