Новини

Вакханалия

отложен

22 ное

Уважаеми клиенти,

На 19.11.2021 в 17:52 ч. получихме следното съобщение от организатора на Вакханалия, Българско национално радио:

„Уважаема публика, Уведомяваме Ви за следните промени в програмата:

*Концертът "Вакханалия" на Симфоничния оркестър на Българското национално радио на 17.12.2021 г. се отлага за следващия концертен сезон.

* На 17.12.2021 г. ще се състои "Коледен концерт на Биг бенда на БНР и Орлин Павлов" от 19:00 часа в зала "България".

Закупените билети за концерта "Вакханалия" ще важат за концерта "Коледен концерт на Биг бенда на БНР и Орлин Павлов" след задължителна презаверка в Рекламно-информационния център на БНР - бул. "Драган Цанков" №4.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.