Новини

"ДОМ НА КАУЗИТЕ" - Благотворителен базар

ВХОД СВОБОДЕН!

13 дек

"ДОМ НА КАУЗИТЕ" - Благотворителен базар

Дати: 18.12. и 19.12.2021 г. Начален час: 11:00 ч.

Място: Парк-театър "Борисова градина"

ВХОД СВОБОДЕН!

Над 50 популярни личности с каузи под един покрив!

„Дом на каузите“ е едновременно базар за секънд хенд дрехи и аксесоари, хенд мейд фестивал, книжен базар, сцена за таланти и детски кът за рисуване и работилница за сглобяване на дървени играчки.

Популярни личности с позитивен имидж ще застанат зад своите лични каузи, като ще ги подкрепят по възможно най-личния начин - дарявайки приходи от продажбата на свои лични вещи и изкуство.

В рамките на два дни столичани и гости на града ще имат възможност да се срещнат с любими лица от родната музикална, театрална и телевизионна сцена и да подкрепят над 50 различни каузи.

Част от каузите, които ще бъдат подкрепени са тези на "Българския фонд на жените", "Оле Мале", "Съюз на глухите", "Дом на ветераните на изкуството и културата в София", множество еко каузи, както и такива свързани с лечение на деца, бездомните животни, осигуряване на стипендии за талантливи деца в образователната система, спортни и културни инициативи от широк спектър.

Съпътстващата програма на "Дом на каузите" ще направи събитието истински празник със своята музикална и шоу програма. Сцената на Парк-театър „Борисова градина“ ще ни срещне с коледния дух с изключителни музикални изпълнения, дискусии и срещи с любими литературни, театрални и кино личности.

За разлика от всички организирани до момента благотворителни събития по това време на годината, "Дом на каузите" ще бъде интерактивно и ще позволи на гостите да се срещнат с личностите, които ги вдъхновяват и вълнуват.