Новини

HIP-HOP History Repeating

Нова дата

08 дек

Уважаеми клиенти,

На 09.12.2021 в 16:00 ч. получихме следното съобщение от организатора на HIP-HOP History Repeating: UPSURT, NDOE, DJ Cass, DJ Doncho, Европа-ВН ЕООД:

“Hip-Hop History Repeating в Joy Station се мести на 14 февруари

Партито Hip-Hop History Repeating, което бе планирано за 8 декември в Joy Station, е с нова дата - 14 февруари 2022 г.

В навечерието на Свети Валентин клуба в Студентски град ще събере тежката артилерия на родния хип-хоп за една специална вечер, в която любовта ще бъде по-силна от всичко.

Вече закупените билети ще важат без презаверка и за новата дата.”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.