Новини

Hooverphonic

Концертът на Hooverphonic в София ще се състои на 25 май в Зала 3 на НДК

09 дек

Уважаеми клиенти,

На 08.12.2021 в 18:40 ч. получихме следното съобщение от организатора на Hooverphonic, РИЪЛ САУНД РЕНТАЛ ООД:


“Концертът на Hooverphonic в София ще се състои на 25 май в Зала 3 на НДК


Дългоочакваният концерт на Hooverphonic променя локацията си и ще се състои в Зала 3 на НДК на 25 май. Събитието беше планирано за 9 октомври 2021 в зала Универсиада, но белгийската формация го отложи заради влошената пандемична обствановка в Европа.

Това ще е третото гостуване на формацията в България, като този път белгийците се завръщат у нас с емблематичната Гейке Арнарт, изпълнителка на смаш хита от 90-те “Mad About You”.

„Какъв по-добър начин да отпразнуваме 20-годишнината на „Mad About You“ от ново концертно турне и неочаквано завръщане на Гейке Арнарт“ - пише в официалния сайт на формацията. От триото обещават по нещо за всеки фен, микс между стари и нови тракове и изненади, в концерт, който не бива да пропускате.

Повече от двайсет години след появята на групата и заявката за характерен и автентичен саунд, музиката на Hooverphonic звучи актуално и смислено. Hooverphonic e група, която не обича да върви по утъпкани пътеки. Формацията изгражда свое собствено, уникално и разпознаваемо звучене.Продуцентът и композитор Алекс Кариер и китарсиста Реймънт Грийтс са гръбнака на бандата от ден първи на нейното създаване. Много от песните им са част от саундтраци на значими филми и телевизионни продукции като „Открадната красота“, „Знам какво направи миналото лято“ , „Постоянен мрак“’, “Местопрестъплението“, „Антураж“, „Никита“, „Забравени досиета“, успешната поредица на Netflix Академия „Чадър“.

През годините Hooverphonic са работили с редица уникални и талантливи вокалисти, но от есента на 2020 в състава им се завръща емблематичната Гейге Арнарт.

Hooverphonic продължават с турнетата си в целия свят и градят репутация на солидна лайв група с хитове като „2Wicky“, „Eden“, „Mad About You“, „Anger Never Dies“, „Amalfi“, „Badaboum“ и „Romantic“. В сетлиста на предстоящия им концерт, освен големите им хитове, са включени песни от третия им албум “The Magnificent Tree“.

Организаторите на концерта в София Real Sound Rental напомнят, че билетите, закупени за обявения на 9 октомври концерт в зала Универсиада, София, ще важат без презаверка за 25 май в Зала 3 НДК.


Събитието ще се състои при спазване на актуалните към момента на провеждането му противоепедемични мерки.

Събитието е за лица навършили 18 г.

Научeте повече за Hooverphonic на:

https://www.hooverphonic.com/

Spotify:

https://open.spotify.com/artist/5EP020iZcwBqHRnJftibXX?si=2SUU5OcSTKqMO36gO-5ZjA

Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCJY1CBpK3aAb_O5hoZyNr4g”