Новини

Извънредно положение с нова дата и място

14 дек

Уважаеми клиенти,

На 14.12.2021 в 14:25 ч. получихме следното съобщение от организатора на ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ, Артвент ООД:
Представлението "Извънредно положение" на 16 януари 2022 година в Пловдив е с нова дата и ново място. Ще можете да гледате Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова на 20 януари в зала „С.И.Л.А.“.

Билетите ще важат без презаверяване. Възможността за връщането им е до 31 декември 2021 година през канала, от който са закупени.

Извиняваме се причиненото неудобство и благодарим за разбирането.


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


Краен срок за възстановяване - 31.12.2021