Новини

ПРИКАЗКАТА П.И.Ф | невиДИМО

Нова дата

20 дек

Уважаеми клиенти,

На 20.12.2021 в 21:50 ч. получихме следното съобщение от организатора на ПРИКАЗКАТА П.И.Ф | невиДИМО, Авалон Мюзик ЕООД:

“Концертът "Приказката P.I.F.- НевиДИМО" планиран за 21.12.2021, в Sofia Live Club се отлага поради заболяване от Covid 19 на един от музикантите от групата (той е добре, засега е само с леки симптоми). Пожелаваме бързо оздравяване и да е силен!

Концертът се мести за 14.01.2022.

Весели празници и бъдете здрави!

Билетите важат без презаверка за новата дата. Всеки, който няма възможност да присъства, може да върне билета си в конкретния обект, от който е закупен. Срок за връщане: 14.01.2022”Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


Краен срок за връщане на билети: 14 януари 2022 г.