Новини

САМО ЗА ЖЕНИ

change date

02 дек

Уважаеми клиенти,

На 02.12.2021 в 16:58 ч. получихме следното съобщение от организатора на САМО ЗА ЖЕНИ, Театрално-музикален продуцентски център Варна:

„Уважаеми зрители,

Поради заболяване на актьор, спектакълът "Само за жени", предвиден за 04.12.2021, 19:00, се отлага за 25.01.2022, 19:00, Основна сцена. Закупените билети важат без презаверка.

Поднасяме своите извинения за причиненото неудобство и благодарим за разбирането!

Бъдете здрави!

Драматичен театър "Стоян Бъчваров"

Театрално-музикален продуцентски център – Варна“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.