Новини

Шегите, които бог си прави

Нова дата

16 дек

Уважаеми клиенти,

На 16.12.2021 в 14:45 ч. получихме следното съобщение от организатора на Шегите, които бог си прави - Димитър Бакалов, Артвент ООД:

„Представлението "Шегите, които Бог си прави" на 17 декември в Théatro в София се отлага. Можете да гледате спектакъла с Димитър Бакалов на 31 януари 2022 г. отново в Théatro.

Закупените билети ще важат за новата дата без презаверяване. При желание могат да бъдат върнати до 26 декември включително през канала, от който са закупени.

Извиняваме се причиненото неудобство и благодарим за разбирането.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 26 декември 2021 г.