Новини

30 години след Димитър Воев смяна на дата на 19.1.22г.

13 яну

Уважаеми клиенти,

На 13.1.2022 в 01:41 ч. получихме следното съобщение от организатора на "30 години след Димитър Воев", Строежа ООД:


"По непредвидени причини се налага да изместим събитието за 19 януари, отново сряда. Закупените вече билети ще важат без презаверка за новата дата. Ако новата дата не е удобна за някои от закупилите билети, то те могат да възстановят дадената от тях сума."Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


Краен срок за възстановяване на суми: 18.1.22г.