Новини

Бай Рок

Нова дата

28 яну

Уважаеми клиенти,

На 28.01.2022 в 11:50 ч. получихме следното съобщение от организатора на Бай Рок, Фери Арт ЕООД:


„Днешният  спектакъл "Бай Рок" ще бъде изигран на 20.02.2022 г. в залата на "Театро".

Причина за отлагането е карантиниран актьор от състава.

 

Всички закупени билети важат за новата дата без презаверка. Тези, които няма да могат да присъстват на новата дата, могат да върнат билетите си до 03.02.22г.

Екипът на "Бай Рок" поднася своите извинения на публиката и благодари за разбирането относно форсмажорната ситуация.“


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 3 февруари 2022 г.